Teach them in experiences

Read this blog in English

From which would you prefer to learn?  By only reading about it, or by experiencing it yourself? Wich one would make a profound impression on you which will stick to you for the rest of your life!?

I  really like to read books about adventures, foreign cultures, interesting people and beautiful landscapes, history, and nature all over the world and dream away and soak up all those stories and knowledge. But I LOVE to have adventures myself, visit foreign cultures, meet interesting people and see beautiful landscapes and discover nature all over the world myself. And I especially love to do that together with my kids. Stimulating them to climb every mountain (or tree) life, and look into this world with an open mind full of wonder and curiosity.

So take your kids by the hand or take them on your back, show them every aspect of this beautiful, harsh, inspiring, scary, complex world and life! There is so much to discover out there, better start young!

Lees deze blog ook in het Nederlands ↠ read this blog in Dutch

Ik vind het heerlijk om weg te dromen met een mooi boek over avonturen, vreemde culturen, interessante mensen en prachtige landschappen, geschiedenis en natuur over de hele wereld. Maar er gaat niets boven het zelf avonturen beleven, buitenlandse culturen bezoeken, interessante mensen ontmoeten, prachtige landschappen zien en de natuur over de hele wereld zelf te ontdekken. Ik vind het vooral leuk om dit samen met mijn kinderen te doen. Om ze te stimuleren elke berg (of boom) in dit leven te beklimmen, en deze wereld in te kijken met een open blik vol verwondering en nieuwsgierigheid.

Hoe zou jij het liefste de wereld ontdekken? Door er over te lezen, of door het zelf te ervaren? Wat je zou een diepe indruk op je maken die je de rest van je leven bij zal blijven!? Neem je kinderen bij de hand of draag ze op je rug, laat ze elk aspect van deze mooie, harde, inspirerende, enge, complexe wereld en het leven zien! Er is zoveel te ontdekken, je kunt niet vroeg genoeg beginnen!

Photography: Michiel Fook & Jolanda Marti

Deel deze blogpost

[supsystic-social-sharing id='1']

Teach them in experiences

by | dec 19, 2017 | Lifestyle, Personal & family, stories, Thaughts, travel | 0 comments

TAGS:
[st-tag-cloud]

COMMENTS:

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

LEES OOK:

[related-posts-thumbnails]