Middle child

 

Je bent te klein om te doen wat je grote zus kan.
Te groot om dingen te doen waar je kleine zusje mee weg komt.
Je bent niet de grote zus.
Je bent niet de kleine zus.
Ergens daar tussenin zit je…

Maar in jouw ogen ben je een GROTE zus en een KLEINE zus in één.Eigenlijk. Je hebt alles!

Het is niet altijd gemakkelijk om het middelste kind te zijn. Maar toch, je staat vaak in het middelpunt van de belangstelling. Je glas is niet halfvol… het stroomt over! Ze zeggen vaak dat het middelste kind gemakkelijk vergeten wordt. Nou… laten we zeggen dat dat nooit zal gebeuren met onze Haley. Wacht maar af, ze zal het eisen. En lief kind… je verdient alle aandacht die je nodig hebt, mijn liefde.

Een sterke wil, avonturen, nieuwsgierig, assertief, slim, grappig, direct, sterk, eerlijk, observatief, en zo zo lief. Het lijkt erop dat jou andere twee zussen van een andere planeet kwamen, gesneden uit hetzelfde hout, hetzelfde temperament, hetzelfde basispatroon, maar jij kwam uit een heel eigen universum.

Er is geen saai moment met jou klein drakenmeisje. Je stopt nooit met bewegen, klimmen, reiken naar de meest gevaarlijke (en daarom meest interessante) objecten, stoelen op tafels en boeken opstapelen om hoger te komen, nooit bang en snel… oh wat ben je zo ongelooflijk snel. Ik knipper met mijn ogen en je loopt om een ​​hoek om, lachend, kijkend over je schouder om te zien of je wordt gevolgd. De vastberadenheid in alles wat jij doet. Ik geloof dat je alles zal kunnen bereiken waar je je zinnen op zet. Slim, lief, sterk, gepassioneerd, fel, athletisch, energiek, gek, explosief, grappig, stralend en mooi meisje van mama. Je zult zal opgemerkt worden.

Over dat spelletje dat we spelen, waar we allebei beweren meer van de ander te houden:
Mijn klein baby meisje, ik hou meer van je dan je ooit zou kunnen begrijpen! Misschien realiseer je je wanneer je op een dag zelf baby’s krijgt… Ik win… Ik hou VEEL meer van JOU! En dat hoort ook zo. 

Liefs,
Jolanda, Michiel
Miley, Haley & Quinn

Middle child

by | mei 15, 2019 | Lifestyle, Personal & family, Style | 1 comment

TAGS:
[st-tag-cloud]

COMMENTS:

1 Comment

  1. Marianne

    wat is het toch een mooi meisje, geef Haley maar een dikke knuffel en kusjes van omi en opa

    Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You might also like to read:

[related-posts-thumbnails]