Read this blog in English

The last couple of months were hectic, getting to know Quinn. Including her in our routines, or better said… making new routines. It has completely thrown over our whole family dynamic. Everything is different. Never knew a third unexpected baby could be throwing our lives upside down this much!
Something simple like getting ourselves and three kids all washed and clothed in the car to go somewhere it turned out to be a huge challenge! Not to mention giving all three the attention they deserve and need, and at the same time not neglecting ourselves, our business, our home.
It all felt like we had too much on our plate…

But now after those first five months, the dust has settled, and we all have got used to our new lives, a new position, new roles as a big sister, a big sis of two little sisters, mother, and father of three. We are getting the hang of this new life! Looks like we are finally finding our new flow and family dynamic. And it has been so worth it! Every struggle, every crisis, every mountain we have climbed to make this transition from 4 to 5.

It is a joy to see these three wonderful brave little girls exploring this world, climbing every tree, jumping from adventure to adventure!
And we are filled with pride and love with the thought that we get to be their parents!
How we get to be so lucky!

Lees deze blog ook in het Nederlands ↠ read this blog in Dutch

De laatste paar maanden waren hectisch. Nu hebben we de kleine Quinn erbij. We leren haar langzaam beter kennen, en we hebben haar opgenomen in onze routines, of beter gezegd … we hebben totaal nieuwe routines moetten bedenken. Alles is anders. Nooit geweten dat een derde onverwachte baby ons leven zo ondersteboven zou kunnen gooien!
Zoiets simpels als onszelf en drie kinderen allemaal gewassen en gekleed in de auto zien te krijgen om ergens heen te gaan bleek een enorme uitdaging! En dan het verdelen van onze aandacht over drie meisjes. Gennoeg aandacht vinden we belangerijk dat verdienen ze, en niets minder, en tegelijkertijd proberen onszelf niet te verwaarlozen, daarnaast nog ons werk en ons huishouden.
Het voelde allemaal alsof we te veel balletjes in de lucht moesten houden…

Maar nu na die eerste vijf maanden, is het stof gezakt en zijn we allemaal gewend aan onze nieuwe levens, nieuwe positie, nieuwe rollen binnen het gezin als grote zus, een grote zus van twee kleine zussen en natuurlijk moeder en vader van drie kids. We krijgen dit nieuwe leven zo langzamerhand en beetje onder de knie! Onze nieuwe flow en gezinsdynamiek. En het is het allemaal zo dubbel en dwars waard geweest! Elke worsteling, elke crisis, elke berg die we hebben beklommen om deze overgang van 4 naar 5 te maken.

Het is een genot om deze drie fantastische dappere meisjes deze wereld te zien verkennen, elke boom beklimmen, van avontuur naar avontuur springen en met verwondering en verbeelding de wereld bekijken.
We overstromen van trots en liefde bij de gedachte dat wij hun ouders mogen zijn!
Hoe is het toch mogelijk!? Zoveel moois! Wat een geluk!

Photography: Michiel Fook & Jolanda Marti

Climbing trees and family dynamics

by | dec 8, 2017 | Personal & family, stories, Style | 1 comment

TAGS:
[st-tag-cloud]

COMMENTS:

1 Comment

  1. Evelyn (lienlovescrochet)

    Het klinkt zo herkenbaar! Prachtige foto’s van jullie prachtige meiden. Die laatste foto.. ❤

    Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

LEES OOK:

[related-posts-thumbnails]