It happend! This is not a drill! We got married! 12•11•21 YAY!

Na 6 jaar plannen, uitstellen, nog eens plannen en weer uitstellen hebben we 2 maanden geleden besloten om te springen zonder lange aanloop.
Niet langer wachten en gewoon gaan!

Precies op het kantelpunt dat we langer “samen” op deze aardbol rondlopen dan alleen. We zijn nu 18 jaar samen. We stromen over van liefde en het was zo mooi. Maar het feest is nog niet helemaal voorbij!

We vieren komend jaar onze 4 seasons wedding.
-Herfst – Ceremonie & diner
-Winter – Shoot
-Lente – Honeymoon
-Zomer – ️ Geloftes, Ringen en Feest!

We hadden 8 weken de tijd om alles te plannen en regelen voor de Ceremonie. Van outfits, uitnodigingen en diner tot gemeente, locatie en styling. Het waren heftige weken maar we made it.

Vorige week vrijdag was het officiële ja-woord, en een diner met een kleine club mensen. Maar nog geen ringen, geloften of feest. Die komen er nog aan komend jaar!

Bewust ben ik offline geweest voor de voorbereiding van onze bruiloft. Foccus naar binnen in plaats van naar buiten. We wilden onze huwelijksceremonie intiem, puur, liefdevol en sprookjesachtig houden. Geen afleidingen, budget vriendelijk en voor dit onderdeel geen samenwerkingen of verplichtingen. Gewoon wij met een klein groepje mensen waar we van houden gemixt met een vleugje magie en verbeelding.

Onze herfst-ceremonie vond plaats tussen een zee van lichtjes, graspluimen, de liefste mensen, tapijtjes en ons gezin vierden we wat we samen met z’n 5jes hebben. We vierden en bevestigen wat ís. Dat we dat elke dag met ons gezin koesteren en al deze liefde geen seconde voor lief nemen. We wilden het vieren en bekronen. Het was prachtig en een beetje frisjes, maar gelukkig konden we ons warmen aan de liefde en de dans-moves tijdens onze 15 minute danceparty. (En er waren dekentjes en heaters haha die hielpen ook wel mee)

Inmiddels hebben we de dag kunnen laten bezinken. De beelden van onze top fotografen & zijn binnen en ik ga aan de slag om een mooi overzichtje te maken op het blog ergens komende tijd.

Anyhow, I’m back! Hoe is het met jullie in deze rare tijden?

Fotografie: Jolanda Marti fotografie

[igp-video src=”” poster=”https://wildandboho.com/wp-content/uploads/2021/11/it-happend-this-is-not-a-drill-we-got-married-12•11•21-yay-na-6-jaar-plannen-uitstellen-nog-eens.jpg” size=”large”]It happend! This is not a drill! We got married!  12•11•21 YAY!

Na 6 jaar plannen, uitstellen, nog eens plannen en weer uitstellen hebben we 2 maanden geleden besloten om te springen zonder lange aanloop.
Niet langer wachten en gewoon gaan!

Precies op het kantelpunt dat we langer "samen" op deze aardbol rondlopen dan alleen. We zijn nu 18 jaar samen. We stromen over van liefde en het was zo mooi. Maar het feest is nog niet helemaal voorbij!

We vieren komend jaar onze 4 seasons wedding.
-Herfst -  Ceremonie & diner
-Winter -  Shoot
-Lente -  Honeymoon 
-Zomer - ️ Geloftes, Ringen en Feest!

We hadden 8 weken de tijd om alles te plannen en regelen voor de Ceremonie. Van outfits, uitnodigingen en diner tot gemeente, locatie en styling. Het waren heftige weken maar we made it.

Vorige week vrijdag was het officiële ja-woord, en een diner met een kleine club mensen. Maar nog geen ringen, geloften of feest. Die komen er nog aan komend jaar!

Bewust ben ik offline geweest voor de voorbereiding van onze bruiloft. Foccus naar binnen in plaats van naar buiten. We wilden onze huwelijksceremonie intiem, puur, liefdevol en sprookjesachtig houden. Geen afleidingen, budget vriendelijk en voor dit onderdeel geen samenwerkingen of verplichtingen. Gewoon wij met een klein groepje mensen waar we van houden gemixt met een vleugje magie en verbeelding.

Onze herfst-ceremonie vond plaats tussen een zee van lichtjes, graspluimen, de liefste mensen, tapijtjes en ons gezin vierden we wat we samen met z'n 5jes hebben. We vierden en bevestigen wat ís. Dat we dat elke dag met ons gezin koesteren en al deze liefde geen seconde voor lief nemen. We wilden het vieren en bekronen. Het was prachtig en een beetje frisjes, maar gelukkig konden we ons warmen aan de liefde en de dans-moves tijdens onze 15 minute danceparty. (En er waren dekentjes en heaters haha die hielpen ook wel mee)

Inmiddels hebben we de dag kunnen laten bezinken.  De beelden van onze top fotografen @jokingtrojan & @harmenpiekema zijn binnen en ik ga aan de slag om een mooi overzichtje te maken op het blog ergens komende tijd.

Anyhow, I'm back! Hoe is het met jullie in deze rare tijden?

Meepraten over dit onderwerp kun je het beste doen op Instagram: @wildandboho! Laat een reactie achter onder deze post of onder de instagram post van deze blogpost.

Deze blogpost kun je hieronder terugvinden op mijn Instagram page en klik vooral op de “volg” button om op de hoogte te blijven van al mijn nieuwe blogposts!

[igp-embed url=”https://www.instagram.com/p/CWgtcAjL30F/embed/” width=”612″ height=”710″]

Deel deze blogpost

[supsystic-social-sharing id=’1′]


You might also like to read:

[related-posts-thumbnails]