Ik werd super vrolijk van deze sustainable outfit! : Twee kledingstukken die ik deze zomer welke week wel meerdere keren draag, plus een kledingstuk die al ruim 10 jaar in de kast ligt te wachten tot het weer eens aan kon trekken. En ik had besloten dat vandaag die dag was.

Mode is een gek dingetje. Wacht maar lang genoeg dan word het vanzelf opnieuw mode. En gelukkig had ik’m niet voor niets bewaard. Wijde pijpen zijn terug. Mode 2021 is geïnspireerd door de jaren 90, met daarin sporen van de jaren 70, met daarin sporen van de jaren 20. En ga zo maar door.

Deze jumpsuit heb ik 18 jaar geleden aangeschaft en behoorlijk stretchy dus die ging nog aan tot mijn verbazing. Wie wat bewaard heeft wat he!?

Deze heb ik serieus heel veel op gelopen deze zomer. En dat kun je zien aan de zool. Niet heel schoon meer, maar dat is dus het ultieme bewijs dat ze echt heerlijk lopen.

En mijn favo vest is natuurlijk van van maar voor wie mij langer volgt wist dat waarschijnlijk al wel inmiddels.

P.s. voor de liefhebbers: De zomercolectie van is nu in de sale met 15% korting met de code: clewoo15

Heb jij nog kleding van meer dan 10 jaar geleden in de kast liggen wachtend op een comeback!? Of ben ik de enige gek die zoiets doet!?

Fotografie: Jolanda Marti fotografie

[igp-video src=”” poster=”https://wildandboho.com/wp-content/uploads/2021/09/ik-werd-super-vrolijk-van-deze-sustainable-outfit-twee-kledingstukken-die-ik-deze-zomer-welke-week-w.jpg” size=”large”]Ik werd super vrolijk van deze sustainable outfit! : Twee kledingstukken die ik deze zomer welke week wel meerdere keren draag, plus een kledingstuk die al ruim 10 jaar in de kast ligt te wachten tot het weer  eens aan kon trekken. En ik had besloten dat vandaag die dag was. 

Mode is een gek dingetje. Wacht maar lang genoeg dan word het vanzelf opnieuw mode. En gelukkig had ik'm niet voor niets bewaard. Wijde pijpen zijn terug. Mode 2021 is geïnspireerd door de jaren 90, met daarin sporen van de jaren 70, met daarin sporen van de jaren 20. En ga zo maar door.

Deze jumpsuit heb ik 18 jaar geleden aangeschaft en behoorlijk stretchy dus die ging nog aan tot mijn verbazing. Wie wat bewaard heeft wat he!?

Deze @clewooshoes heb ik serieus heel veel op gelopen deze zomer. En dat kun je zien aan de zool. Niet heel schoon meer, maar dat is dus het ultieme bewijs dat ze echt heerlijk lopen.

En mijn favo vest is natuurlijk van van @sisseledelbo maar voor wie mij langer volgt wist dat waarschijnlijk al wel inmiddels. 

P.s. voor de liefhebbers: De zomercolectie van @clewooshoes is nu in de sale met 15% korting met de code: clewoo15 

Heb jij nog kleding van meer dan 10 jaar geleden in de kast liggen wachtend op een comeback!? Of ben ik de enige gek die zoiets doet!?

Meepraten over dit onderwerp kun je het beste doen op Instagram: @wildandboho! Laat een reactie achter onder deze post of onder de instagram post van deze blogpost.

Deze blogpost kun je hieronder terugvinden op mijn Instagram page en klik vooral op de “volg” button om op de hoogte te blijven van al mijn nieuwe blogposts!

[igp-embed url=”https://www.instagram.com/p/CThwrNcDmJU/embed/” width=”612″ height=”710″]

Deel deze blogpost

[supsystic-social-sharing id=’1′]


You might also like to read:

[related-posts-thumbnails]