Nee. De zomer is nog lang niet voorbij. En ik weiger nu al in herfst modus te gaan. Ik ben er nog niet klaar voor. Dus we genieten van elk snipertje zon die ons gegund word. School is weer begonnen en we hebben de draad weer opgepakt.

De broodtrommels worden gemaakt. De afspraakjes worden geregeld en er word heen en weer gereden van en naar de clubjes en sportverenigingen.

Het word ook al eerder donker. Vestjes gaan aan omdat het toch best fris kan zijn en het einde van de zomer word toch steeds meer niet te ontkennen.

Maar laat me nog maar even… ik wil er niet aan. Ik wil het natuurgebied in om te suppen. De bossen om te wandelen. Ik wil de lage gouden zonne-uurtjes benutten met zwierige jurken en en prachtige mensen voor mijn lens. Ik wil dat het gewoon even droog blijft overdag.

En als dat niet zo is dan ga ik glashard in ontkenning en doe ik gewoon of het wel zo is. Ik ben nog niet klaar voor de herfst. Ik doe nog even een zonnedansje in de regen hier. Joe!

[igp-video src=”” poster=”https://wildandboho.com/wp-content/uploads/2021/08/nee.-de-zomer-is-nog-lang-niet-voorbij.-en-ik-weiger-nu-al-in-herfst-modus-te-gaan.-ik-ben-er-nog-ni.jpg” size=”large”]Nee. De zomer is nog lang niet voorbij. En ik weiger nu al in herfst modus te gaan. Ik ben er nog niet klaar voor. Dus we genieten van elk snipertje zon die ons gegund word. School is weer begonnen en we hebben de draad weer opgepakt. De broodtrommels worden gemaakt. De afspraakjes worden geregeld en er word heen en weer gereden van en naar de clubjes en sportverenigingen. Het word ook al eerder donker. Vestjes gaan aan omdat het toch best fris kan zijn en het einde van de zomer word toch steeds meer niet te ontkennen. Maar laat me nog maar even... ik wil er niet aan. Ik wil het natuurgebied in om te suppen. De bossen om te wandelen. Ik wil de lage gouden zonne-uurtjes benutten met zwierige jurken en en prachtige mensen voor mijn lens. Ik wil dat het gewoon even droog blijft overdag. En als dat niet zo is dan ga ik glashard in ontkenning en doe ik gewoon of het wel zo is. Ik ben nog niet klaar voor de herfst. Ik doe nog even een zonnedansje in de regen hier. Joe!

 

Meepraten over dit onderwerp kun je het beste doen op Instagram: @wildandboho! Laat een reactie achter onder deze post of onder de instagram post van deze blogpost.

Deze blogpost kun je hieronder terugvinden op mijn Instagram page en klik vooral op de “volg” button om op de hoogte te blijven van al mijn nieuwe blogposts!

[igp-embed url=”https://www.instagram.com/p/CTFYc5jD_oh/embed/” width=”612″ height=”710″]

 

Deel deze blogpost

[supsystic-social-sharing id=’1′]

 


You might also like to read:

[related-posts-thumbnails]