Dit is geen stok. Het is een toverstaf. En ze staat hier niet alleen op de foto. Ze staat oog in oog met haar vijand. Een verschrikkelijk mythisch monster die de wereld zal vernietigen wil het niet dat zij het monster zal stoppen kosten wat het kost.

Er klinkt een spreuk. Een lichtgevende straal die ze als een witte bliksemschicht op haar vijand af schiet. Hij word geraakt, staat stil en komt niet dichterbij. Balancerend op het randje van de brug staat hij als genageld, haar vernietigend aan te kijken. Hij wil nog wat hatelijks naar haar roepen maar met het puntje van haar toverstaf geeft ze hem het laatste zetje van de brug af “doei” en PLONS in het water! Hij is verslagen.

Trots en vol zelfvertrouwen staat ze daar op de brug.

Wat een show. Eerlijk gezegd wilde ik even een leuke foto maken op de brug van haar leuke outfit die ze zelf had uitgekozen. Maar dit was echt zoveel veel beter. Wat een show.

[igp-video src=”” poster=”https://wildandboho.com/wp-content/uploads/2021/08/dit-is-geen-stok.-het-is-een-toverstaf.-en-ze-staat-hier-niet-alleen-op-de-foto.-ze-staat-oog-in-oog.jpg” size=”large”]Dit is geen stok. Het is een toverstaf. En ze staat hier niet alleen op de foto. Ze staat oog in oog met haar vijand. Een verschrikkelijk mythisch monster die de wereld zal vernietigen wil het niet dat zij het monster zal stoppen kosten wat het kost.

Er klinkt een spreuk. Een lichtgevende straal die ze als een witte bliksemschicht op haar vijand af schiet. Hij word geraakt, staat stil en komt niet dichterbij. Balancerend op het randje van de brug staat hij als genageld, haar vernietigend aan te kijken. Hij wil nog wat hatelijks naar haar roepen maar met het puntje van haar toverstaf geeft ze hem het laatste zetje van de brug af "doei" en PLONS in het water! Hij is verslagen. 

Trots en vol zelfvertrouwen staat ze daar op de brug.

Wat een show. Eerlijk gezegd wilde ik even een leuke foto maken op de brug van haar leuke outfit die ze zelf had uitgekozen. Maar dit was echt zoveel veel beter. Wat een show.

Meepraten over dit onderwerp kun je het beste doen op Instagram: @wildandboho! Laat een reactie achter onder deze post of onder de instagram post van deze blogpost.

Deze blogpost kun je hieronder terugvinden op mijn Instagram page en klik vooral op de “volg” button om op de hoogte te blijven van al mijn nieuwe blogposts!

[igp-embed url=”https://www.instagram.com/p/CTCOIK3jHDH/embed/” width=”612″ height=”710″]

Deel deze blogpost

[supsystic-social-sharing id=’1′]


You might also like to read:

[related-posts-thumbnails]