Het drassige gebied achter ons huis is zo is adembenemend mooi met de slootjes en watergangen die door de grillige stukjes land heen kronkelen als het zenuwstelsel van het land.

De wereld ziet er anders uit als je het staand bekijkt vanaf het water. Over de rietkragen heen zie ik grote broedcolonies en de meest bijzondere vogels voorbij komen terwijl een formatie ganzen laag over ons heen trekt.

Later als de zon laag staat zien we twee zwanen verderop opstijgen vanuit het water. Soms als de paddle ergens het water raakt zien we een golfje pijlsnel voor ons uit schieten in het glinsterende donkere water. Heel soms krijgen we nog net een vin tezien. Hoi snoek.

Tot dat we gingen suppen bessefte ik me niet hoeveel soorten waterbloemen er groeien hier in het Nederlandse water landschap. Wit tot en met fel Roze waterlelies en hele stukken met kleine felgele bloemetjes die het water bedekken.

Dit plekje op deze stijger is onze vaste uitvalsbasis. Bij een kleine plas midden in het natuurgebied maar toch op 5 minuten van ons huis. Perfect voor een middagpauze sup-break. Soms gaan we in het weeken gewoon hier heen en spelen, suppen en zwemmen we bij het meer. En soms is dit de eerste pauze plek en gaan we vanuit hier verder de velden in.

We hadden deze zomer gehoopt op meer fijne dagen op het water op te kunnen met de kinderen. Maar de dagen dát we het water op konden maakten het meer dan goed.

We hopen op een mooie nazomer zodat we nog net even een paar extra sup-tripjes kunnen maken dit jaar. We willen ook een keer de Drone meenemen om jullie deze velden vanaf de lucht te laten zien.

Volgend jaar hopen we onze mee te kunnen nemen naar de wilde kust van Catalonie. Kan serieus nu al niet wachten.

Ben jij al aan het dromen van een vakantie in wat warmer klimaat? Heb echt meer zonuren (zon-zekerheid) nodig mensen. Ben nu al volop aan de Vitamine-D suplementen. Dat word wat deze winter. Tot dan dromen we alvast verder van de volgende zomer. Heb jij al zomer voornemens voor 2022?

[igp-video src=”” poster=”https://wildandboho.com/wp-content/uploads/2021/08/het-drassige-gebied-achter-ons-huis-is-zo-is-adembenemend-mooi-met-de-slootjes-en-watergangen-die-do.jpg” size=”large”]Het drassige gebied achter ons huis is zo is adembenemend mooi met de slootjes en watergangen die door de grillige stukjes land heen kronkelen als het zenuwstelsel van het land. De wereld ziet er anders uit als je het staand bekijkt vanaf het water. Over de rietkragen heen zie ik grote broedcolonies en de meest bijzondere vogels voorbij komen terwijl een formatie ganzen laag over ons heen trekt. Later als de zon laag staat zien we twee zwanen verderop opstijgen vanuit het water. Soms als de paddle ergens het water raakt zien we een golfje pijlsnel voor ons uit schieten in het glinsterende donkere water. Heel soms krijgen we nog net een vin tezien. Hoi snoek. Tot dat we gingen suppen bessefte ik me niet hoeveel soorten waterbloemen er groeien hier in het Nederlandse water landschap. Wit tot en met fel Roze waterlelies en hele stukken met kleine felgele bloemetjes die het water bedekken. Dit plekje op deze stijger is onze vaste uitvalsbasis. Bij een kleine plas midden in het natuurgebied maar toch op 5 minuten van ons huis. Perfect voor een middagpauze sup-break. Soms gaan we in het weeken gewoon hier heen en spelen, suppen en zwemmen we bij het meer. En soms is dit de eerste pauze plek en gaan we vanuit hier verder de velden in. We hadden deze zomer gehoopt op meer fijne dagen op het water op te kunnen met de kinderen. Maar de dagen dát we het water op konden maakten het meer dan goed. We hopen op een mooie nazomer zodat we nog net even een paar extra sup-tripjes kunnen maken dit jaar. We willen ook een keer de Drone meenemen om jullie deze velden vanaf de lucht te laten zien. Volgend jaar hopen we onze @moaiboards mee te kunnen nemen naar de wilde kust van Catalonie. Kan serieus nu al niet wachten. Ben jij al aan het dromen van een vakantie in wat warmer klimaat? Heb echt meer zonuren (zon-zekerheid) nodig mensen. Ben nu al volop aan de Vitamine-D suplementen. Dat word wat deze winter. Tot dan dromen we alvast verder van de volgende zomer. Heb jij al zomer voornemens voor 2022?

 

Meepraten over dit onderwerp kun je het beste doen op Instagram: @wildandboho! Laat een reactie achter onder deze post of onder de instagram post van deze blogpost.

Deze blogpost kun je hieronder terugvinden op mijn Instagram page en klik vooral op de “volg” button om op de hoogte te blijven van al mijn nieuwe blogposts!

[igp-embed url=”https://www.instagram.com/p/CS9H5pKDLHf/embed/” width=”612″ height=”710″]

 

Deel deze blogpost

[supsystic-social-sharing id=’1′]

 


You might also like to read:

[related-posts-thumbnails]