Regelmatig gaan we zoals jullie weten naar een plek waar er spiegelglad asfalt is midden in een prachtig natuurgebied met strandje en speeltuin. We parkeren de auto en spreiden alles op wielen uit over het gras. Een waar roller-buffet met keuze voor iedereen.

Rolschaatsen, stepjes, skeelers,
skateboards, pennies, longboards, zeg het maar, het ligt erbij in al onze maten.

En dan is het voor een aantal uur niets anders dan heen en weer rollen, rondjes draaien en truckjes oeffenen. Ieder voor zich, maar toch samen. Als 5 kinderen rollen we met elkaar over dat asfalt.

Quinn (de jongste) gaat al heel lekker op het skateboard en vind het heel leuk om te oeffenen op de Rolschaatsen. En super trots op zichzelf als het lukt. Daarnaast is het cuteness level off the chart als ik haar zie op wielen. (Zie foto’s)

Miley (oudste) gaat deze dagen helemaal voor haar skateboard.

En Haley (de middelste) is all over the place. Elke 5 min. Pakt ze een ander ding op wielen en is heerlijk aan het experimenteren met alle rollers.

Naast het suppen is dit echt een ding dat wij heel graag doen deze zomer. Het thuisblijven heeft er echt voor gezorgd dat we nieuwe uitjes en routines hebben ontdekt waar we heel blij van worden. Ik heb ook het idee dat we door alle beperkingen ontdekt hebben dat we dit als gezin allemaal heel leuk vinden.

Hebben jullie tijdens de rare afgelopen anderhalf jaar met al die regeltjes en beperkingen nieuwe leuke uitjes ontwikkeld die helemaal bij jullie past!?

 

Fotografie: Jolanda Marti fotografie

[igp-video src=”” poster=”https://wildandboho.com/wp-content/uploads/2021/08/regelmatig-gaan-we-zoals-jullie-weten-naar-een-plek-waar-er-spiegelglad-asfalt-is-midden-in-een-prac.jpg” size=”large”]Regelmatig gaan we zoals jullie weten naar een plek waar er spiegelglad asfalt is midden in een prachtig natuurgebied met strandje en speeltuin. We parkeren de auto en spreiden alles op wielen uit over het gras. Een waar roller-buffet met keuze voor iedereen. Rolschaatsen, stepjes, skeelers, skateboards, pennies, longboards, zeg het maar, het ligt erbij in al onze maten. En dan is het voor een aantal uur niets anders dan heen en weer rollen, rondjes draaien en truckjes oeffenen. Ieder voor zich, maar toch samen. Als 5 kinderen rollen we met elkaar over dat asfalt. Quinn (de jongste) gaat al heel lekker op het skateboard en vind het heel leuk om te oeffenen op de Rolschaatsen. En super trots op zichzelf als het lukt. Daarnaast is het cuteness level off the chart als ik haar zie op wielen. (Zie foto's) Miley (oudste) gaat deze dagen helemaal voor haar skateboard. En Haley (de middelste) is all over the place. Elke 5 min. Pakt ze een ander ding op wielen en is heerlijk aan het experimenteren met alle rollers. Naast het suppen is dit echt een ding dat wij heel graag doen deze zomer. Het thuisblijven heeft er echt voor gezorgd dat we nieuwe uitjes en routines hebben ontdekt waar we heel blij van worden. Ik heb ook het idee dat we door alle beperkingen ontdekt hebben dat we dit als gezin allemaal heel leuk vinden. Hebben jullie tijdens de rare afgelopen anderhalf jaar met al die regeltjes en beperkingen nieuwe leuke uitjes ontwikkeld die helemaal bij jullie past!?

 

Meepraten over dit onderwerp kun je het beste doen op Instagram: @wildandboho! Laat een reactie achter onder deze post of onder de instagram post van deze blogpost.

Deze blogpost kun je hieronder terugvinden op mijn Instagram page en klik vooral op de “volg” button om op de hoogte te blijven van al mijn nieuwe blogposts!

[igp-embed url=”https://www.instagram.com/p/CSxMZ3qDLUF/embed/” width=”612″ height=”710″]

 

Deel deze blogpost

[supsystic-social-sharing id=’1′]

 


You might also like to read:

[related-posts-thumbnails]