Tussen de buien door maken we deze zomerdagen mini uitstapjes of wandelingetje door het dorp. Maar we gingen niet nooit weg van huis gezien de hoosbuien altijd onverwacht uit de lucht kon komen. Plannen maken vonden we wel lastig gezien de voorspellingen bijna nooit juist bleken. Wat dat betreft zijn we wel echt gezegend om in zo’n mooie omgeving te wonen dat we niet ver hoefte te gaan.

We kregen deze zomer deze beeldige sandaaltjes van PONS als aanvulling op onze zomergarderobe.

Deze sandalen van .nl voor mij en de meisjes zijn handgemaakt in Menorca door een familiebedrijf die deze op traditionele wijze sinds 1945 vervaardigd. Ergens voel ik me als dochter van een Catalaanse moeder verbonden met dit merk uit Catalaans gebied en ben ik blij dat we deze sandalen mogen uitproberen.

De sandalen worden ook op bestelling geproduceerd wat betekend dat er geen overbodige stukken op de vuilstort belanden. Al 3 generaties lang verzorgd de familie Pons de productie van deze sandalen in een eigen fabriekje. De grondstoffen voor de leren sandalen worden lokaal ingekocht en de klassieke PONS avarca stijl heeft een zool met 5% gerecyclede banden.

Mijn verwachtingen waren al erg hoog na het bekijken van de informatie online en de foto’s…en ik moet zeggen, het stelde niet teleur. Het heeft de verwachting eerder overtroffen. Het vakmanschap is eraan af te zien. Beeldschoon en stevig afgewerkt

De sandalen zitten heerlijk om onze voeten. Het model is beeldig kleuren prachtig en het leer voelt ongelofelijk zacht.

De sandalen ze zijn zelfs zeer enthousiast ontvangen door de kieskeurige en gevoelige voetjes van onze meisjes. Deze mooie sandalen zitten gewoon ook echt lekker!

Deze sandalen zijn een hele mooie aanvulling op onze bewuste garderobe. Zo ontzettend blij mee!
Bekijk de website van PONS de gehele collectie.

[igp-video src=”” poster=”https://wildandboho.com/wp-content/uploads/2021/08/tussen-de-buien-door-maken-we-deze-zomerdagen-mini-uitstapjes-of-wandelingetje-door-het-dorp.-maar-w.jpg” size=”large”]Tussen de buien door maken we deze zomerdagen mini uitstapjes of wandelingetje door het dorp. Maar we gingen niet nooit weg van huis gezien de hoosbuien altijd onverwacht uit de lucht kon komen. Plannen maken vonden we wel lastig gezien de voorspellingen bijna nooit juist bleken. Wat dat betreft zijn we wel echt gezegend om in zo'n mooie omgeving te wonen dat we niet ver hoefte te gaan. We kregen deze zomer deze beeldige sandaaltjes van @ponsavarcas.nl als aanvulling op onze zomergarderobe. Deze sandalen van @ponsavarcas.nl voor mij en de meisjes zijn handgemaakt in Menorca door een familiebedrijf die deze op traditionele wijze sinds 1945 vervaardigd. Ergens voel ik me als dochter van een Catalaanse moeder verbonden met dit merk uit Catalaans gebied en ben ik blij dat we deze sandalen mogen uitproberen. De sandalen worden ook op bestelling geproduceerd wat betekend dat er geen overbodige stukken op de vuilstort belanden. Al 3 generaties lang verzorgd de familie Pons de productie van deze sandalen in een eigen fabriekje. De grondstoffen voor de leren sandalen worden lokaal ingekocht en de klassieke Pons avarca stijl heeft een zool met 5% gerecyclede banden. Mijn verwachtingen waren al erg hoog na het bekijken van de informatie online en de foto's...en ik moet zeggen, het stelde niet teleur. Het heeft de verwachting eerder overtroffen. Het vakmanschap is eraan af te zien. Beeldschoon en stevig afgewerkt De sandalen zitten heerlijk om onze voeten. Het model is beeldig kleuren prachtig en het leer voelt ongelofelijk zacht. De sandalen ze zijn zelfs zeer enthousiast ontvangen door de kieskeurige en gevoelige voetjes van onze meisjes. Deze mooie sandalen zitten gewoon ook echt lekker! Deze sandalen zijn een hele mooie aanvulling op onze bewuste garderobe. Zo ontzettend blij mee!

 

Meepraten over dit onderwerp kun je het beste doen op Instagram: @wildandboho! Laat een reactie achter onder deze post of onder de instagram post van deze blogpost.

Deze blogpost kun je hieronder terugvinden op mijn Instagram page en klik vooral op de “volg” button om op de hoogte te blijven van al mijn nieuwe blogposts!

[igp-embed url=”https://www.instagram.com/p/CSpEINbjjOH/embed/” width=”612″ height=”710″]

 

Deel deze blogpost

[supsystic-social-sharing id=’1′]

 


You might also like to read:

[related-posts-thumbnails]