Sup like a water godess – review MOAI 10’6 WS pink ribbon sup. Fitness hardlopen, situps…can’t handle. Elke keer als ik eraan begin (met ietswat tegenzin) houdt ik het niet super lang vol. En dat komt voornamelijk omdat ik het verschrikkelijk vind om te doen.

Dus heb ik een paar maanden geleden besloten dat ik opzoek ging naar iets van bewegingsvormen waar ik zo laaiend enthousiast van word dat ik niet kon wachten om het zo veel en vaak mogelijk te doen. En ik ben zo blij om te vermelden dat ik de perfecte sporten gevonden heb die ik zo leuk vind dat het niet aanvoelt als sport of beweging. Ik ben deze weken volop aan het rolschaatsen en suppen! En over dat laatste wil ik het even hebben.

Want suppen is zo leuk dat je niet mega bewust je lijf aan het trainen bent. Maar ongemerkt spelenderwijs (of meer cruisenderwijs) train je wel je hele core, buikspieren (ook de schuine) je armen en je benen doen mee. Super goed voor je stabiliteit rondom al je gewrichten en versterkt je rug. Deste meer redenen om deze zomer op een sup te stappen.

Serieus mensen, als je je als een badass godin van het water wilt voelen stap je deze zomer op je sup in je mooiste bikini of badpak en daarover je luchtigste en zwierigste pareo of kimono aan zodat de wind ermee kan spelen terwijl je soepeltjes als een zwaan door het water glijd. Oh yeah!

Smeer je goed in en steek je haar omhoog. Wil je het helemaal afmaken dan kies je voor de roze waarbij er met je aankoop tevens een donatie naar gaat. Want oef, dit board is een droom.

Ik heb op meerdere soorten sups op het water gestaan de afgelopen jaren, van vast tot opblaas, van de duurste tot de aller goedkoopste, van groot tot klein en van smal tot breed. En ik ben zo blij dat ik deze sup de mijne mag noemen!

Ik sta er super stevig en stabiel op, makkelijk te manoeuvreren, hij buigt niet door en zelfs Michiel @5ofusinabus staat met zijn 2 meter en 2x mijn gewicht zonder enig probleem op mijn 10’6 @moai pink sup. En ik ga deze zomer zeker kijken of ik me kan gaan wagen aan wat sup yoga, want met dit board durf ik die uitdaging zeker aan.

Het board heeft het label “allround” zeker verdient. Ik kan er goed mee tegen sterke stroming en de wind in suppen. Hij is ruim genoeg om er zelfs met een kind erbij op te suppen en ik ben tot nu toe nog niet een keer van het board gevallen (zelfs niet toen die kleine me bijna omver duwde).
Yoga gaan we nog proberen maar ik denk dat dat echt prima zal gaan gezien de foam op het board grip en ruimte genoeg bied.

Spulletjes zoals een tas en handdoek kunnen gemakkelijk onder het elastiek geklemd worden en het board word geleverd met een prachtige zwarte paddle, enkel band zodat je je sup niet kwijtgeraakt mocht je vallen, tas met wieltjes, pomp, Fin, en fin-beschermers.

De roze kleur en de prachtige motieven maken deze sup echt een eyecatcher! En heel eerlijk is deze niet alleen tegek voor vrouwen maar ook de heren kunnen zeker ook als een koning door het water op deze roze beauty.

Voor de mensen die deze roze kleur niet aankunnen is er ook een standaard uitvoering van deze sup in het wit met blauwe en oranje details. (Maar deze vind ik echt wel vetter)

Daarnaast is er ook een family sup en een 9″ board waar ik later een review aan zal wijden.

Het word komende dagen dus een beetje kwakkelend weer. Misschien kunnen we tussen de buien door op een zonnig momentje nog even het water op. Wat zijn jou plannen deze zomer! Let me know in de comments.

Meepraten over dit onderwerp kun je het beste doen op Instagram: @wildandboho! Laat een reactie achter onder deze post of onder de instagram post van deze blogpost.

Deze blogpost kun je hieronder terugvinden op mijn Instagram page en klik vooral op de “volg” button om op de hoogte te blijven van al mijn nieuwe blogposts!

[igp-embed url=”https://www.instagram.com/p/CQV96sQDmIE/embed/” width=”612″ height=”710″]

Deel deze blogpost

[supsystic-social-sharing id=’1′]


You might also like to read:

[related-posts-thumbnails]