[igp-video src=”https://wildandboho.com/wp-content/uploads/2021/05/1e-sup-dag-2021.-het-zonnetje-scheen-en-het-voelde-als-een-mooie-lente-dag.-maar-de-wind-was-verrade.mp4″ poster=”https://wildandboho.com/wp-content/uploads/2021/05/1e-sup-dag-2021.-het-zonnetje-scheen-en-het-voelde-als-een-mooie-lente-dag.-maar-de-wind-was-verrade.jpg” size=”large”]1e SUP dag 2021. Het zonnetje scheen en het voelde als een mooie lente dag. Maar de wind was verraderlijk koud. Tegen de tijd dat we heel optimistisch klaar voor vertrek stonden hadden we de korte mouwen ingeruild voor lange mouwen, vestjes en truien. Maar we gingen ervoor. We konden simpelweg niet langer wachten om het water op te gaan op onze nieuwe @moaiboards Er stond dus best veel wind en hier en daar stond flinke stroming. Daarom bleven we een beetje dicht bij het dorp en gingen we niet heel ver het natuurgebied in. Maar jongens wat was het heerlijk om weer even op het water te staan. Een perfect mjni voorproefje van wat er deze zomer allemaal gaat komen. Ondanks de stroming gleden de sups door het water. Michiel stond moeiteloos met de twee kleintjes op het stevige family board. Miley manoeuvreert tevreden met groot gemak haar sup door de slootjes. En mijn roze board voor pink ribbon was alles wat ik ervan gehoopt had. Serieus eraan te denken deze zomer yoga te gaan doen op deze sup. Voelt zo stevig en stabiel. Ons lintdorp is gelegen op de grenslijn waar twee natuurgebieden vol trekvogels elkaar raken. Met de sup kun je deze gebieden optimaal verkennen. Dat belooft een super leuke zomer dit gaat worden. Yay!! Hoe zou jij gaan suppen? Lekker alleen of met de hele familie op je board?

 

 

1e SUP dag 2021. Het zonnetje scheen en het voelde als een mooie lente dag. Maar de wind was verraderlijk koud. Tegen de tijd dat we heel optimistisch klaar voor vertrek stonden hadden we de korte mouwen ingeruild voor lange mouwen, vestjes en truien. Maar we gingen ervoor. We konden simpelweg niet langer wachten om het water op te gaan op onze nieuwe @moaiboards

Er stond dus best veel wind en hier en daar stond flinke stroming. Daarom bleven we een beetje dicht bij het dorp en gingen we niet heel ver het natuurgebied in. Maar jongens wat was het heerlijk om weer even op het water te staan.

Een perfect mjni voorproefje van wat er deze zomer allemaal gaat komen. Ondanks de stroming gleden de sups door het water. Michiel stond moeiteloos met de twee kleintjes op het stevige family board. Miley manoeuvreert tevreden met groot gemak haar sup door de slootjes. En mijn roze board voor pink ribbon was alles wat ik ervan gehoopt had. Serieus eraan te denken deze zomer yoga te gaan doen op deze sup. Voelt zo stevig en stabiel.

Ons lintdorp is gelegen op de grenslijn waar twee natuurgebieden vol trekvogels elkaar raken. Met de sup kun je deze gebieden optimaal verkennen. Dat belooft een super leuke zomer dit gaat worden. Yay!!

Hoe zou jij gaan suppen? Lekker alleen of met de hele familie op je board?

 

Moai SUP boards

MOAI boards heeft ons gezin voorzien van 3 kickass subs zodat we de water-velden meren en zeeën te verkennen. We willen onze partner MOAI boards bedanken voor hun steun en het mogelijk maken dat we onze video’s, vlogs en blogs kunnen blijven produceren.

Zoals altijd, is alles wat we met jullie delen 100% oprecht eigen mening, ervaring en gedachtes over de producten. We selecteren zorgvuldig de merken waarmee we willen samenwerken en promoten alleen bedrijven en producten waar we van houden.

Dankzij deze fijne partnerschappen met brands waar we compleet achter staan kunnen we doen waar we het meest van houden: Onze verhalen en afbeeldingen delen en het creëren van inspirerende content!

Deze blogpost is een samenwerkingsverband in de vorm van:
-Aan ons geschonken producten/diensten