Progressie video's van mijn Dag 4, 5, 6 & 7 op rolschaatsen. Even wat rolschaats-talk mensen...Dat is namelijk echt het nieuwste dingetje die wel echt vreugde in mijn leven brengt deze dagen. Ik heb hier dus echt meer plezier in dan ik had gedacht! Dat ik elke keer meer balans en zelfvertrouwen krijg helpt zeker ook mee in de lol die ik eraan heb. Ik heb namelijk weinig geduld met mezelf. Ik wil beloond worden voor mijn inzet door enige vooruitgang. Het lukt al redelijk. ok, op dit moment doe ik 100x hetzelfde en is er weinig variatie, maar wat ik doe gaat steeds makkelijker en stabieler. Ik merk ook dat voor sommige dingen die ik wil proberen mijn "toe stops" (dat remblokje op de neus) in de weg zitten... Dus nu kun je die weghalen en er "Jamplugs" op zetten. Dat zijn platte nopjes die je schoen en trucks beschermen maar je niet hinderen bij het Rolschaatsen. Op dit moment gebruik ik de toestops niet om te remmen. Ik prefereer andere rem-methodes. Maar soms komt er een op de grond als ik uit een draai kom en sta ik abrupt stil. Hoewel ik me afvraag wat er zou gebeuren als ze er helemaal niet zitten, Val ik dan voorover, of houd ik juist mijn momentum en kan ik verder door rijden of draaien. Hoewel ik onbewust toch vaker op de stops steun dan ik me nu bessef. Ok die "Jamplugs" voor @Impala 's (met 5/16 schroefdraad) kan ik dus nergens op voorraad vinden. Vet onhandig. Iemand tips? Ok hier zijn dus kleine video-overzichtjes. Tussen dag 4 en 5 lag ik een week met griep op bed (geen Corrie, heb getest, no worries) Dus heb de rolschaatsen nu ongeveer 2 weken waarvan ik 7 dagen op de een of andere manier een momentje heb kunnen rolschaatsten, al was het soms in de huiskamer. Check vooral het filmpje van dag 5 want die vind ik super leuk. Dag 6 is grappig, veel spelen en gek doen met de kids. Maar leuk om de progressie te zien. Dus rolschaats-progressie content is iets wat waarschijnlijk iets is wat soms voorbij zal komen (in meer of mindere maten) tussen alle andere onderwerpen als Vanlife, Suppen, Kids, Interieur, tuin en Groen leven posts door. Wat vind jij? Vind je de rolschaats spam leuk om er ook doorheen te volgen? Laat het me weten in de commentsProgressie video’s van mijn Dag 4, 5, 6 & 7 op rolschaatsen. Even wat rolschaats-talk mensen…Dat is namelijk echt het nieuwste dingetje die wel echt vreugde in mijn leven brengt deze dagen. Ik heb hier dus echt meer plezier in dan ik had gedacht!

Dat ik elke keer meer balans en zelfvertrouwen krijg helpt zeker ook mee in de lol die ik eraan heb. Ik heb namelijk weinig geduld met mezelf. Ik wil beloond worden voor mijn inzet door enige vooruitgang.

Het lukt al redelijk. ok, op dit moment doe ik 100x hetzelfde en is er weinig variatie, maar wat ik doe gaat steeds makkelijker en stabieler. Ik merk ook dat voor sommige dingen die ik wil proberen mijn “toe stops” (dat remblokje op de neus) in de weg zitten… Dus nu kun je die weghalen en er “Jamplugs” op zetten.

Dat zijn platte nopjes die je schoen en trucks beschermen maar je niet hinderen bij het Rolschaatsen.

Op dit moment gebruik ik de toestops niet om te remmen. Ik prefereer andere rem-methodes. Maar soms komt er een op de grond als ik uit een draai kom en sta ik abrupt stil. Hoewel ik me afvraag wat er zou gebeuren als ze er helemaal niet zitten, Val ik dan voorover, of houd ik juist mijn momentum en kan ik verder door rijden of draaien. Hoewel ik onbewust toch vaker op de stops steun dan ik me nu bessef.

Ok die “Jamplugs” voor @Impala ’s (met 5/16 schroefdraad) kan ik dus nergens op voorraad vinden. Vet onhandig. Iemand tips?

Ok hier zijn dus kleine video-overzichtjes. Tussen dag 4 en 5 lag ik een week met griep op bed (geen Corrie, heb getest, no worries) Dus heb de rolschaatsen nu ongeveer 2 weken waarvan ik 7 dagen op de een of andere manier een momentje heb kunnen rolschaatsten, al was het soms in de huiskamer.

Check vooral het filmpje van dag 5 want die vind ik super leuk. Dag 6 is grappig, veel spelen en gek doen met de kids. Maar leuk om de progressie te zien. Dus rolschaats content is iets wat waarschijnlijk iets is wat soms voorbij zal komen (in meer of mindere maten) tussen alle andere onderwerpen als Vanlife, Suppen, Kids, Interieur, tuin en Groen leven posts door.Wat vind jij? Vind je de rolschaats spam leuk om er ook doorheen te volgen? Laat het me weten in de comments!

Dag 4:
[igp-video src=”https://wildandboho.com/wp-content/uploads/2021/04/progressie-videos-van-mijn-dag-4-5-6-amp-7-op-rolschaatsen-3.mp4″ poster=”https://wildandboho.com/wp-content/uploads/2021/04/Dag-4.jpg” size=”large”]

Dag 5:
[igp-video src=”https://wildandboho.com/wp-content/uploads/2021/04/progressie-videos-van-mijn-dag-4-5-6-amp-7-op-rolschaatsen-2.mp4″ poster=”https://wildandboho.com/wp-content/uploads/2021/04/Dag-5.jpg” size=”large”]

Dag 6:
[igp-video src=”https://wildandboho.com/wp-content/uploads/2021/04/progressie-videos-van-mijn-dag-4-5-6-amp-7-op-rolschaatsen-1.mp4″ poster=”https://wildandboho.com/wp-content/uploads/2021/04/Dag-6.jpg” size=”large”]