[igp-video src=”” poster=”https://wildandboho.com/wp-content/uploads/2021/04/review-zero-waste-@thisiscircularnl-producten.-eindelijk-na-alle-verbouwingen-zitten-we-op-het-punt-.jpg” size=”large”]Review: Zero waste @thisiscircularnl producten. Eindelijk na alle verbouwingen zitten we op het punt dat het hier binnen praktisch klaar is en de "tijdelijke" keuken is ingericht en in gebruik genomen. Bij het uitpakken van de keukenspullen kwam het pakketje van @thisiscircularnl weer tevoorschijn. Ik had maanden lang geen echte keuken, dus kon het niet lekker testen. Maar eindelijk kon ik de mooi vormgegeven glimende metalen flessen op het neerzetten. Het concept van @thisiscircularnl is simpel. Je bestelt de producten, zodra ze op zijn bestel je nieuwe en stuurt de verpakking terug voor hergebruik. De inhoud van de verpakking is op z'n minst zo bewust als de wijze van verpakken. Geen giftige zooi en chemische troep. Fijn voor je lijf en het milieu. Wel zo prettig. Als eerste probeerde ik de handzeep en het eerste wat opviel is de vrolijke frisse sinasappelgeur. De handzeep ruikt echt hemels! En hetzelfde geld voor alle andere producten met elk een andere geur. Het afwasmiddel maakt de hand-vaatwasjes goed schoon en de allesreiniger gebruikte ik voor de tafel en het aanrecht en het deed gewoon goed z'n werk. In het pakketje zat ook een desinfecterende spray. Wat ik in deze tijden wel heel fijn vind. Helemaal met alle giftige hand desinfecterende middelen in plastic flesjes is dit een fijn alternatief voor in je handtas of in de auto en ook deze rook weer heerlijk. Als laatste zat er in het pakketje een 100% composteerbare gezichtssponsje om je gezicht op milde wijze te reinigen. Deze vond ik echt mega fijn in het gebruik. Na het wassen met deze spons voelde mijn huid lekker fris en niet geïrriteerd. Doordat ik de spons steeds goed schoon spoelde en weer totaal liet opdrogen ging de spons echt heel lang mee. Deze is dus echt een aanrader. Conclusie: Ik vind de producten fijn in gebruik en ruiken allemaal heerlijk. De verpakkingen zijn allemaal herbruikbaar en de inhoud is 100% degradable. Daarnaast ziet het er gewoon super mooi uit op je aanrecht en dat is ook mooi meegenomen. Ik kan niet wachten om deze producten een mooi plekje te geven in onze nieuwe greenhouse-keuken die deze zomer af is. Welk geurtje is jou favoriet voor schoonmaak producten?

Review: Zero waste @thisiscircularnl producten. Eindelijk na alle verbouwingen zitten we op het punt dat het hier binnen praktisch klaar is en de “tijdelijke” keuken is ingericht en in gebruik genomen. Bij het uitpakken van de keukenspullen kwam het pakketje van @thisiscircularnl weer tevoorschijn. Ik had maanden lang geen echte keuken, dus kon het niet lekker testen. Maar eindelijk kon ik de mooi vormgegeven glimende metalen flessen op het neerzetten.

Het concept van @thisiscircularnl is simpel. Je bestelt de producten, zodra ze op zijn bestel je nieuwe en stuurt de verpakking terug voor hergebruik. De inhoud van de verpakking is op z’n minst zo bewust als de wijze van verpakken. Geen giftige zooi en chemische troep. Fijn voor je lijf en het milieu. Wel zo prettig.

Als eerste probeerde ik de handzeep en het eerste wat opviel is de vrolijke frisse sinasappelgeur. De handzeep ruikt echt hemels! En hetzelfde geld voor alle andere producten met elk een andere geur. Het afwasmiddel maakt de hand-vaatwasjes goed schoon en de allesreiniger gebruikte ik voor de tafel en het aanrecht en het deed gewoon goed z’n werk.

In het pakketje zat ook een desinfecterende spray. Wat ik in deze tijden wel heel fijn vind. Helemaal met alle giftige hand desinfecterende middelen in plastic flesjes is dit een fijn alternatief voor in je handtas of in de auto en ook deze rook weer heerlijk.

Als laatste zat er in het pakketje een 100% composteerbare gezichtssponsje om je gezicht op milde wijze te reinigen. Deze vond ik echt mega fijn in het gebruik. Na het wassen met deze spons voelde mijn huid lekker fris en niet geïrriteerd. Doordat ik de spons steeds goed schoon spoelde en weer totaal liet opdrogen ging de spons echt heel lang mee. Deze is dus echt een aanrader.

Conclusie: Ik vind de producten fijn in gebruik en ruiken allemaal heerlijk. De verpakkingen zijn allemaal herbruikbaar en de inhoud is 100% degradable. Daarnaast ziet het er gewoon super mooi uit op je aanrecht en dat is ook mooi meegenomen. Ik kan niet wachten om deze producten een mooi plekje te geven in onze nieuwe greenhouse-keuken die deze zomer af is.

Welk geurtje is jou favoriet voor schoonmaak producten?