1e keer op rolschaatsen (na 25 jaar) Woahhh Na het delen van de nieuwe rolschaatsen in mijn stories wilden veel van jullie weten hoe het ging de eerste keer op rolschaatsen vanmiddag. Bekijk hier een video van mijn eerste poging. Warning: verwacht er niet te veel van

Laten we zeggen dat het een leerproces is. Maar ik ben lekker opweg met de basis. Recht vooruit bochten & draaien. Remmen is nog een dingetje. Nu gooi ik mezelf gewoon tegen de muur of tegen een hek bij een noodstop, niet het beste plan.

Ik skeeler wel regelmatig en ik dacht dat het stabiler zou zijn omdat de wielen breder staan (meer draagvlak offzo), Maar die rolschaatsen zijn juist veel wiebeliger en wendbaarder. Vooral oppassen dat je niet achterover valt. Voorover is minder riskant omdat je daar die enorme noppen hebt om te corrigeren. Anyhow. Echt even een uitdaging.

Gelukkig zie je best snel vooruitgang als je eenmaal het gevoel van de balans en de wendbaarheid gewend bent. En dat motiveert enorm.

Nog veel te leren, maar het is zooo leuk!

Zomersporten staan weer voor de deur.
Ik ben echt een zomersporter. In de winter vind ik niets echt leuk behalve yoga. Oh het voelt zo goed om weer iets meer te bewegen, was wel ietswat nodig hoor, mijn conditie is er ernstig aantoe.

 

Welke sporten pak jij op deze zomer mee? Laat het me weten in de comments

Meepraten over dit onderwerp kun je het beste doen op Instagram: @wildandboho!
Laat een reactie achter onder deze post of onder de instagram post van deze blogpost. Deze kun je hieronder terugvinden op mijn Instagram page en klik vooral op de “volg” button om op de hoogte te blijven van al mijn nieuwe blogposts!