Zo kies je de juiste leveranciers voor je trouwdag & Weddingshoot/loveshoot Inspiratie!

↑ foto: Elvira Tilroe↑ foto: Sonja KoningRESULTAAT van onze wedding/loveshoot In deze "Shoot & Play" georganiseerd door fotografe Sonja Koning hebben zeer getalenteerde leveranciers en 6 fotografen uit de trouwbranche hun beste skills uit de kast getrokken om deze...

WEDDING

◈ Wij zijn beiden ongeneselijk romantisch, we geloven in sprookjes. We mogen ze zelfs regelmatig meemaken! Wat een mazzel dat wij het leukste beroep in de wereld hebben. We zijn namelijk Trouwfotografen! En daarbij durf ik met zekerheid te zeggen dat wij elk jaar weer getuige mogen zijn van de mooiste bruiloften van Nederlandse bruidsparen in binnen en buitenland! Overal inspiratie, liefde en geluk!

Daarnaast zijn wij ook nog eens verloofd in 2015! En we zaten midden in onze weddingsplanningen voor 2018 toen plotseling onverwacht onze derde dochter zich aankondigde! Dubbel feest! Onze trouwdatum is weliswaar naar achteren verschoven maar dit betekend wel dat we heerlijk lang verloofd mogen zijn en dat we onze mooie dag extra zorgvuldig kunnen gaan plannen!

Volg hier onze Wedding planning vorderingen, inspiratie en ideeën, onze tips & trics, backstage belevenissen op ons werk, en andere bruiloft-gerelateerde onderwerpen die we graag met jullie willen delen.

Englisch:
On this overview you will find Livestyle BLOG + Vlog posts.
These Blogs and Vlog posts are in dutch only. Sorry about that.

Hope you still enjoy our Storie posts and my instagram
those two i can manage in English!

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

[et_bloom_inline optin_id=”optin_2″]