The Digital Creative

We are on a mission

Het is niet wat je kúnt… Het is wat je wéét. Kennis smeed je om tot SKILLS! 
De juiste informatie en kennis vinden is een behoorlijke uitdaging in de online Jungle van vandaag. 

fotografie en BRAND BUILDING

We leven in een visuele wereld.  80% van alles wat je communiceert is niet wat je verteld met woorden. De indruk die je achterlaat met je algehele Branding en Beeldmateriaal is allesbepalend.

De frustratie van de zoektocht naar de juiste aanpak.  Hoe maak je jou content nu consistent van een goede kwaliteit? En hoe creëer je een sterke online presentie, bereik en herkenbaarheid!?

uit kennis
skills
smeden

 

Het is niet wat je kúnt…

Het is wat je wéét 

Knowledge is power. De struggle naar succes is voornamelijk de zoektocht naar de juiste kennis en werkwijze om daar te komen. In de online Jungle zie je door de bomen het bos niet meer. 

“Trial and error” is de meest tijdrovende wijze om vooruit te komen. Soms noodzakelijk, maar met veel dingen niet altijd nodig. Pick your battles.

Ik kan je een hoop tijd besparen door je op de juiste weg te helpen. Zo kun jij je energie steken in dingen die je wel echt vooruit zullen helpen.

DIY tips!

 

Trainingen

 

Doe de test!

 

wees veelbelovend

Op basis van een eerste indruk krijg je wel/of niet de aandacht en de interesse van jou doelgroep. In deze eerste indruk wek je een verwachting. Branding en Beeldmateriaal is allesbepalend. 
Deze eerste indruk is als ware een BELOFTE die je doet.

Gezien worden en zorgen dat mensen de juiste Impressie van jou authentieke (personal)Brand krijgen is de eerste stap. Pas op het moment dat die eerste impressie positief ontvangen word nemen mensen de ook echt tijd om verder te kijken en echt te lezen wat je te vertellen hebt. 

Maak deze belofte daarna ook echt waar!  Wees en blijf altijd eerlijk en transparant. Ga een oprechte connectie aan te gaan met jou community en bouw een band op. Blijf dicht bij jezelf, jij bent tenslotte uniek en dat is joukracht en meerwaarde. Zorg voor consistentie in de kwaliteit van je content, producten en diensten en wees oprecht en “REAL”.

Dit is “in a nutshell” de meest duurzame manier om je bedrijf en haar bereik verder te helpen groeien.

Ik kan duidelijkheid scheppen in de chaos en helder krijgen welke stappen JIJ persoonlijk kan ondernemen om je doelen te bereiken.

 

Who’s that girl?

Hoi! Ik ben Jolanda Marti geboren in Noord Holland ’84 . Ik heb inmiddels meer dan 14 jaar ervaring in online media productie. Ik vind het super tof om de kennis die ik heb opgedaan door te geven aan ondernemers die flink aan de weg willen timmeren.

Misschien ken je mij ook van mijn personal lifestyle blog, vlog en instagram accout  Wild&BOHO. Ik ben daarnaast ook de mama van 3 lieve meisjes en al 17 jaar samen met mijn geweldige partner Michiel. 

Eerst volgende
Trainingsdagen

 

Donderdag 4 juni 2020
FOTOGRAFIE 1
BASIS – CREATIVE IMAGING 101
11:00 – 18:00
Amsterdam

zondag 21 juni 2020
BRAND BUILDING 1
BRAND STARTUP – REBOOT
11:00 – 18:00
Amsterdam

zondag 28 juni 2020
FOTOGRAFIE 1
BASIS – CREATIVE IMAGING 101
11:00 – 18:00
Amsterdam