de juiste training voor jou?

Onze trainingen bij uitstek geschikt voor iedereen die er belang bij heeft om online een goede en blijvende indruk achter te laten. Voor iedereen die hoge kwaliteit content wilt gaan maken op een efficiënte manier. Voor iedereen die het imago van zijn (personal) brand wilt versterken en zijn bereik wilt vergroten. 

Veel van de deelnemers aan mijn trainingsdagen zijn vrouwen. Echte buisnessbabes die vooruit willen komen in de jungle van alle online media. 

Deze ondernemers hebben bij uitstek behoefte aan een doorstroom van hoogwaardige content en zijn afhankelijk van de inline impressie die zij achterlaten. Vind jij jezelf terug in een of meerdere van de onderstaande beroepen?

De Instagrammer

Instagram is het social media platform waar je je stem het beste kunt laten horen en kunt laten zien wie je bent en waar je voor staat.

Hoogwaardige content maken, Visual Storytelling en (personal) Branding zijn essentieel voor elk Instagram account. Je Grid is daarin je visitekaartje en de Stories de tool om oprecht te connecten met je volgers (je community). Hoe vertel jij je verhaal zodat je gehoord word!? Hoe creëer je een aantrekkelijk grid in jouw unieke eigen stijl!? 

De Blogger

Matcht de kwaliteit van je blogposts die je schrijft wel bij de kwaliteit foto’s die je bij je blogposts hebt staan? 

Hoe aantrekkelijk je afbeeldingen zijn bij je posts zijn bepaalt voor een groot deel of mensen überhaupt starten met het lezen van je geschreven teksten. Hetzelfde geld voor de uitstraling van jou blog en “personal brand”. Heeft jou blog de juiste uitstraling? En ben je consistent herkenbaar op alle social media platforms waarop je je content post? 

de Webshop

Hoe presenteer je het beste jou webshop en de producten die je verkoopt? Hoe onderscheid jij jezelf en jou producten in de online massa van webshops? 

Duidelijk laten zien dat je een betrouwbare shop bent door consistente branding. Laat je collectie van goede kwaliteit producten zien met professioneel ogende product foto’s en aantrekkelijke lifestyle fotografie die de klant een gevoel en beleving en emotie geeft die bij jou webshop en producten past. En hoe presenteer je jou webshop op social media?

de Brand

Een goede fotografie is een van de meest belangrijke dingen om jou producten aan de wereld te presenteren. Met de juiste aanpak van Brand building  .

Veel van mijn website bezoekers en deelnemers aan de trainingsdagen zijn vrouwen. Echte buisnessbabes die vooruit willen komen in de jungle van alle online media. Ik heb gemerkt 

de Service

Heel simpel: Als IK het kan, dan kun jij het ook, daar ben ik van overtuigd. Heb je een droom, passie, missie!? Laat 

Veel van mijn website bezoekers en deelnemers aan de trainingsdagen zijn vrouwen. Echte buisnessbabes die vooruit willen komen in de jungle van alle online media. Ik heb gemerkt 

de Fotograaf

Heb je je eigen stijl al gevonden of ben je er klaar voor om jezelf opnieuw uit te vinden, door te ontwikkelen? Hoe val je op tussen de massa aan online fotografen? 

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. En fotografie is en blijft een van de belangrijkste visuele media ooit! Maar het aanbod is overweldigend. Onderscheidend in jou stijl, Volg niet de massa maar creëer je eigen signature style fotografie. Branding is daarbij zeker ook belangrijk. Hoe presenteer jij jezelf en welke doelgroep trek je daarbij aan?