ook beschikbaar voor

Maatwerk

PERSOONLIJKE BEGELEIDING,
TEAM TRAININGEN & LEZINGEN

 

 

up ↑ je
fotografie
& BRAND BUILDING
skills

Als je om je heen kijkt zie je zo veel andere bloggers, ondernemers met websites en Instagram accounts die er geweldig aantrekkelijk uitzien, maar waarom lukt het jou dan niet om het helemaal daar te krijgen!? 

Raak je de weg kwijt in de online tutorials-cursussen en DIY Jungle!?

Ik leer je  persoonlijk hoe je verder komt.
Niet Online, maar face 2 face In de echte wereld.

  • SCHIET FOTOS DIE JOU VERHAAL VERTELLEN!

  • De juiste uitstraling en EENHEID op je kanalen!

  • Bereik de juiste doelgroep!


Heb jij een eigen brand, blog of instagram, en je zorgt zelf voor je fotografie en branding van je media (of dat wil je gaan doen). Maar het ziet er niet helemaal uit zoals je in gedachten had, je loopt vast of je weet niet waar je moet beginnen? Ik help je verder te komen!

In kleine groepjes van max 10 personen geef ik intensieve trainingen.
Op 1 hele dag op een super toffe locatie in Amsterdam leer ik je alles wat je nodig hebt om verder te groeien! 

PHOTOGRAPHY &
BRAND BUILDING
MADE EASY

.

Hoi! Ik ben

Jolanda marti

Fotograaf, Videograaf, Content creator,  Instagrammer en Blogger. Ik heb 22 jaar ervaring in het creëren van Beeldmateriaal. Na 8 een Opleiding Audio Visuele vormgeving heb ik gewerkt bij diverse Media en Reclame bureaus, waarna ik in 2010 gestart ben met mijn eigen onderneming in Content creation, fotografie en videografie. 

Een van mijn passies is het coachen en inspireren van mensen. Voor alle creatievelingen die meer willen maar niet weten hoe of waar te beginnen. Persoonlijk, met alle aandacht en heldere uitleg.

Een Trainingsdag met mij is Helder, duidelijk, Intensief en zeker ook gezellig. 

Ik ben er voor jou! wat wil je weten? Wat wil je leren? Ik wijs je de weg, laat je zien hoe, geef je concrete handvatten, en wijs je de weg naar de volgende stappen die je kunt gaan ondernemen. Precies die kennis die jij nodig hebt zodat je geïnspireerd en vol energie je doelen kunt gaan bereiken. 

trainingen Level #01

ik help je te starten of verder te ontwikkelen!

Fotografie #01

Fotografie basis
Creative Imaging 101

 

De basis van het creëren van sterke fotografische beelden is creativiteit en stijlvorming! We maken een deep dive in de creatieve richting waar jij naartoe wilt. We nemen de tijd om je de juiste handvatten te geven om jou fotografie skills en stijl richting te geven.

Deze workshop kun je deelnemen op elk niveau. Doe mee met je telefoon camera, snapshot camera, mirrorless systeemcamera of je spiegelreflexcamera.

Compositie, licht gebruik, kadering, storytelling, concept creating. Hoe vertel je jou verhaal, breng je jou boodschap over? Welke emotie wil je naar boven halen? En hoe pak je dit aan?

Op een laagdrempelige duidelijke manier uitgelegd die iedereen kan begrijpen. Maak de mooiste foto’s en leer hoe je deze het beste kunt kleur-corrigeren en bewerken.

Waar de meeste fotografie workshops en cursussen beginnen met de techniek en gaan later over in het creatieve deel, keer ik het om! Creativiteit staat op 1, dat is je drijfveer om meer te willen leren. Dan volgt het technische deel vanzelf, en is deze ook makkelijker te begrijpen. 

De inschrijvingsperiode voor de nieuwe datums van deze  trainingsdag is NU geopend!   vol=vol

Brand building #01

Brand Startup – reboot
Blogger, brands  & Instagrammer

Een dag waarin we jou op de juiste weg helpen met het opzetten of “Re-booten” of “Re-branden” van jou (personal)Brand! Speciaal iedereen die zoveel mogelijk zelf wilt doen maar niet weet waar te beginnen… Bloggers, vloggers, Instagrammers, en aspiring Influencers, maar ook voor voor ondernemers, Webshops, en Brands!

Wat straalt jou content, jou profiel en jou “BRAND” uit? Wat is jou visitekaartje naar de buitenwereld?

We behandelen: Doelgroep en hoe je ze het best kunt bereiken, Hoe zorg je voor (meer)waarde en kun iets voor ze betekenen? Content stijl, Huisstijl en content kwaliteit. Hoe professioneel kom je over bij jou doelgroep? Wat straal je uit? Op welke manier breng je je boodschap het beste over? Via welke kanalen en platformen? Hoe zorg je voor betrokken volgers op social media.  En tot slot wat is jou verdienmodel?

Ik leer je hoe je jezelf kan onderscheiden van de massa en bied je duidelijk heldere stappen die je kunt ondernemen om verder te komen. 

Er zijn nu geen plaatsen beschikbaar voor deze  training. Meld je aan voor de pre-sale om 3 dagen voor de release datum een uitnodiging te krijgen een plek te reserveren.

trainingen level #02

Go the extra mile En duik nog een level dieper !

fotografie #02

Fotografie Gevorderd
Camera techniek

 

In deze trainingsdag leer je precies hoe je jou SPIEGELREFLEX camera of MIRRORLESS “systeemcamera”  handmatig kunt instellen.

We verdiepen ons in de techniek van je camera! ISO, Diafragma, Sluitertijden, Belichting, meer controle over je camera, meer inspiratie, meer stijlvorming. Specialisatie in jou fotografie categorie, nog betere composites, Betere storytelling en betere nabewerking skills. Naast de theorie gaan we het ook uitgebreid in de praktijk brengen.

 Er zijn nu geen plaatsen beschikbaar voor deze  training. Meld je aan voor de pre-sale om 3 dagen voor de release datum een uitnodiging te krijgen een plek te reserveren. 

brand building #02

next level branding
Blogger, brand & Instagrammer

 

Je merk staat nu in grote lijnen en je bent al een stuk op weg. Maar je bent er nog niet, voorkom dat je stil komt te staan. Tijd voor de volgende stap. We verdiepen ons in het doorontwikkelen van jou merk.

In deze trainingsdag behandelen we o.a. Marketing mix, Concept creating, Content Stijlvorming, Verbeterpunten en kijken we naar stappen die je kunt zetten om verder te groeien! Hoe zet jij je volgers/klanten centraal? Wat zijn de verwachtingen van jou doelgroep? Wat zijn hun ervaringen met jou? Hoe weerspiegelt dit het Imago van jou (personal)Brand?  Waar liggen kansen? En hoe ontwikkel jij jou merk verder door?

Er zijn nu geen plaatsen beschikbaar voor deze  training. Meld je aan voor de pre-sale om 3 dagen voor de release datum een uitnodiging te krijgen een plek te reserveren.

Hoe presenteer jij jezelf en je bedrijf?

Het zit’m allemaal in de:

✔ BRANDING

 Kwaliteit van je content en FOTOGRAFIE

 AUTHENTICITEIT van je content en jou unieke verhaal.

  JOU IDEALE PUBLIEK vinden en oprechte connecties maken. Wie wil je bereiken?

In een kleine groep van maximaal 10 personen geef ik trainingen.
1 intensieve trainingsdag op een super toffe locatie in Amsterdam leer ik je alles wat je nodig hebt om verder te groeien! 

Ik leer je  persoonlijk hoe je verder komt.

Niet Online, maar face 2 face
In de echte wereld.

  • SCHIET FOTOS DIE JOU VERHAAL VERTELLEN!

  • De juiste uitstraling en EENHEID op je kanalen!

  • Bereik de juiste doelgroep!

Duidelijk, helder, eerlijk, proactief!

Ik vertel je op een heldere begrijpbare manier hoe het aangepakt kan worden in  in jou unieke situatie. Bepaal zelf je koers.  Er is geen “one size fits all”.  Doelen worden gesteld en een duidelijk actieplan word opgemaakt

Na de Theorie gaan we meteen aan de slag en brengen we de nieuw kennis meteen in de praktijk en Smeden we van de kennis, nieuwe skills!  We kijken voor elke deelnemer waarmee we direct aan de slag willen gaan en waar extra begeleiding nodig is op dat moment. 

 

Maatwerk trainingen, begeleiding & Talks

Liever 1 op 1 begeleiding en coaching of mentoring? Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of

Team training voor jou bedrijf? Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of

Ook als spreker op jou event! Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of

intensieve

trainingsdagen

theorie & praktijk dag in amsterdam

FOTOGRAFIE  1  &  2

Tijdens deze trainingsdagen fotografie behandelen we alles rondom het creëren van mooie Fotografische beelden. Daarnaast behandelen we allerlei diverse toepassingen om je bereik te vergroten.

Onderwerpen als techniek, compositie, belichting, div. specialisaties, storytelling, nabewerking en stijlvorming komen ruim aan bod.

BRAND BUILDING  1  &  2

Tijdens deze trainingsdagen Brand Building gaan we jou op de juiste weg helpen met het opzetten, “Re-booten” of “Re-branden” van jou (personal)Brand!

Onderwerpen als zichtbaarheid en bereik, Branding, Instagram, Doelgroep, storytelling en Content stijlvorming komen ruim aan bod.


Fotografie 1

BASIS
CREATIVE IMAGING 101

 

Fotografie 2

GEVORDERD
CAMERA TECHNIEK EN EDITING


Brand building 1

BRAND STARTUP – REBOOT
BLOG, BRAND & INSTAGRAM


 

Brand building 2

NEXT LEVEL BRANDING
BLOG, BRAND & INSTAGRAM 

Ook beschikbaar voor

Maatwerk

Trainingen, lezingen &
persoonlijke begeleiding

OP 1 TRAJECT

PERSONAL COACHING / MENORING

 

 

Personal COACHING / MENORING

1 op 1 traject 

Van beginner tot gevorderde insagrammer/blogger, vlogger of fotograaf. Samen met jou gaan we opzoek naar jou stijl en identiteit als content creator. Wie is je pobliek? Waar te beginnen? Hoe trek je de juiste doelgroep aan?

Ik kan je helpen jou creatief proces op te starten, bij te sturen, of verder door te ontwikkelen!

Maatwerk training

TEAM TRAININGEN   &   GASTLESSEN

 

 

Team Trainingen & Gastlessen

Maatwerk Trainingen

Ik maak graag een groepstraining voor team samen op basis van jullie contentproductie en brandbuilding behoeftes.

 

Ook op leerinstellingen stel ik graag maatwerk gast lessen of colleges voor jullie studenten samen.

spreker op events

EVENT  –  SEMINAIR  –  CONGRES TALKS

 

 

Event - Seminair - Congres Talks

Spreker op events

Ik deel graag mijn kennis als spreker op jullie event. 

Op seminars, congressen en andere bijeenkomsten kan ik mensen inspireren en verder helpen met bruikbare tips en praktische handvatten en inspiratie om verder te komen op gebied van Fotografie, Brand building, Sociale media en Content creation.   

Ook beschikbaar voor

Maatwerk

Trainingen, lezingen & begeleiding

Neem contact met mij op 1 op 1 Traject

Training, coaching en/of menoring.

Van beginner tot gevorderde insagrammer/blogger, vlogger of fotograaf. Samen met jou gaan we opzoek naar jou stijl en identiteit als content creator. Wie is je pobliek? Waar te beginnen? Hoe trek je de juiste doelgroep aan? Ik kan je helpen jou creatief proces op te starten, bij te sturen, of verder door te ontwikkelen!

Elke situatie is anders, ieder persoon heeft behoefte aan andere begeleiding, coaching of mentoring! Maatwerk les, coaching en begeleiding.

1 op 1 Training en coaching trajecten beginnen vanaf  750- euro.

Fotografie, Foto-editing,  video productie, motivatie (Personal) Brand building, content creation, Creatieve projecten, Brainstorm sessions, Instagram, Doerlgroep, Aanpak of Inspiratie.

Zit je vast!? Ik help je verder!

als spreker op jou event
& Maatwerk team TRAININGEN

Spreker op events

Ik deel graag mijn kennis als spreker op jouw event. Op seminars en congressen kan ik mensen inspireren en verder helpen met bruikbare tips en practische handvatten om verder te komen op gebied van Fotografie, Brand building, Sociale media en Content creation. 

Onderwerpen: STORYTELLING, FOTOGRAFIE , SOCIAL MEDIA, BRANDBUILDINGNING, INSTAGRAM

 

Bedrijfs team trainingen

Maatwerk trainingsdagen voor jou team!
Ik stel graag een trainingsdag of middag samen waarin ik jou team een schat aan kennis geef en nieuwe skills leer. Lesonderwerpen waarmee ik jou team kan inspireren zijn: Fotografie, Photoshop, Video’s maken, Brand Building, Storytelling, Social media en Instagram. Vertel mij waar de behoefte bij jou medewerkers ligt en ik stel speciaal voor jou team een Training samen.

 

Bedrijfs team trainingen

Maatwerk trainingsdagen voor jou team!
Ik stel graag een trainingsdag of middag samen waarin ik jou team een schat aan kennis geef en nieuwe skills leer. Lesonderwerpen waarmee ik jou team kan inspireren zijn: Fotografie, Photoshop, Video’s maken, Brand Building, Storytelling, Social media en Instagram. Vertel mij waar de behoefte bij jou medewerkers ligt en ik stel speciaal voor jou team een Training samen.

 

Gallery

fotografeer als een pro