Tranen met tuiten! We missen de bus wel hoor. We moesten iets ophalen uit de bus. We hadden er iets laten liggen dat we nodig hadden dus dat gingen we even snel ophalen. Quinn ging mee. Binnen 2 minuten was het gepiept en we konden weer terug.Maar toen het bessef bij Quinn kwam dat we "ons busje" gingen achterlaten, helemaal alleen barste ze in tranen uit. "Neeee! Niet achterlatennn! Ik MIS Mijn Busjeeee!!" De hele weg naar huis verdrietig snikkend achterin.En ik voel'm ook wel. Door de verbouwing en het creëren van nieuwe kamers hebben we geen plek meer in de garage. Dus de bus is op stal. En niet meer aan huis. En dat voelt toch niet zo fijn. De bus is voor ons gezin meer dan een auto of camper. Het is een thuis voor ons. Een onderdeel van ons leven dat er helemaal bij hoort.Van de zomer mag hij weer terug op de oprit en krijgt hij een kleine makeover. Maar nu eerst het huis afmaken. En tot die tijd verzuchten we het maar met de foto's. Want het gemis voelen we alle 5 hier.Hopenlijk kunnen we er komende nazomer weer heerlijk van genieten.Die sneeuw is leuk, en we hopen nog op wat ijspret. Hoewel ik toch ook wel heel erg verlang naar de lente na deze lange Corona-winter. Jij? Al aan aan het fantaseren hoe het zou zijn als we er weer opuit zouden kunnen gaan!? Hebben jullie stiekem al zomer plannetjes?

Insta blogpost

Subscribe and be updated!

Meld je aan en blijf op de hoogte!

We houden je graag op de hoogte als er nieuwe Blogposts, Podcasts of video's online staan!
Bij elke nieuwe post ontvang je een berichtje (max.1x per week)

Join our mailing list to receive the latest news and updates on all new uploaded content!

Yes! You have successfully subscribed! - Gelukt! We houden je op de hoogte! Liefs!

Pin It on Pinterest