Roadtrip Amsterdam to Barcelona Video

There was a time we went on an adventure. All four of us in a bus. We had a wonderful journey, met amazing people, and saw beautiful new places. This is what #vanlife is all about! To us, it's a bonding experience and making memories to last a lifetime! We started...

HEALTH + BEAUTY

◈ Schoonheid en gezondheid gaan hand in hand. Je mooi voelen is natuurlijk iets wat van voor het grootste gedeelte van binnen uit komt. De eerste stap is de juiste state of mind. En een gezond lichaam straalt, dus dat is de tweede voorwaarde. Goed voor jezelf zorgen van zowel de binnenkant als de buitenkant. Sport, voeding, rust, en de juiste producten gaan hand in hand.

Hoewel ik in het dagelijks leven zo naturel mogelijk door het leven ga houd ik enorm van mooie schoonheids- producten en make-up. Maar dan moeten ze wel echt goed werken, ik heb niet zoveel met het placebo-effect. Dus ga ik altijd opzoek naar dingen die ook echt verbetering teweeg brengen en daarnaast naar producten die het lichaam niet te veel vervuilen met chemische troep.

In een huishouden met vier dames word er hier een boel getut. Volg hier onze mening, reviews tips & trics, en andere health & Beauty gerelateerde onderwerpen die we graag met jullie willen delen.

Englisch:
On this overview you will find Livestyle BLOG + Vlog posts.
These Blogs and Vlog posts are in dutch only. Sorry about that.

Hope you still enjoy our Storie posts and my instagram
those two i can manage in English!

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Pin It on Pinterest